Nieuws

  • September 6th, 2018
  • Category: Aarova Rallysprint

Aarova rallysprint - de complete voorbeschouwing!


Komende zondag wordt de 4de Aarova Rallysprint gereden in Oudenaarde. De enige rallywedstrijd in Oost-Vlaanderen blijft na 4 jaar nog steeds bijzonder populair en kan opnieuw rekenen op een meer dan indrukwekkende deelnemerslijst. Afspraak zondag langs het parcours of op de servicezone aan De Bruwaan in Oudenaarde! In Oudenaarde mogen we ons opmaken voor een duel op BRC niveau. Belgisch kampioen Vincent Verschueren neemt het in de Skoda Fabia R5 opnieuw op tegen de winnaar van vorig jaar Kevin Abbring met de Ford Fiesta R5 van copiloot en thuisrijder Pieter Tsjoen. Naast Verschueren en Abbring komen nog 5 R5's, 2 WRC's en een handvol Porsches aan de start. In deze groep zien we vooral Fred Miclotte (DS3 WRC), Geoffrey Vanderschelden (Fiesta R5), Hans Weijs (BMW) en de Porsches van Gunther Monnens, Tim Van Parijs en Claudie Tanghe strijden voor de dichtste ereplaatsen. Maar het zal zeker ook drummen worden voor een plaats in de top 10, want Jean-Baptiste Broekaert (Fabia R5), Tuur Vanden Abeele (Fiesta R5), Jo Muylle (Fabia R5), Steven Vergalle (Fabia R5), Jeoffrey Lerminez (Subaru WRC), Marc Dueze (Porsche), Jochen Claerhout (Porsche), Chris Debyser (Porsche) en Jean-Louis De Rouck (Porsche) is er geen gebrek aan topwagens. Reken daarnaast nog eens op de snelste VAS piloten zoals de Lancer van Steve Bécaert of de snelle Historic Subaru Legacy van Paul Lietaer en je weet dat we een topeditie mogen verwachten. Bij die historics zien we als favorieten ook nog Andy Lefevere in de BMW van Peter Demeyere, de Escort van Thomas Vauterin, de Sierra van Dirk Vermeirsch en de Volvo van Bram Fonteyne. Het parcours blijft ongewijzigd tegen over de editie 2017. De deelnemers moeten 4 maal de proef van 8,61 kilometer afwerken. Er is een doortocht om 9u34, 11u32, 13u36 en om 15u34. Meer info www.aarovashortrally.com. Uiteraard volgen we komende zondag ook de Aarova Rallysprint via rallylovers.be.

Contact

Pruimelstraat 3,
9700 Oudenaarde

Een organisatie van

Sinds 1988 een gevestigde waarde in de streek, met focus op totaalrenovaties. Bloeiende resultaten met vakkundig personeel.
ACT is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Ons kantoor staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant.
Onze koks werken iedere dag met passie aan hun gerechten. Op hoog niveau zorgen zij ervoor dat uw dagdagelijks gerecht of uw feestmenu een culinaire verwennerij wordt.