Nieuws

  • September 5th, 2022

RALLY CAFE OP 02/10


Koop nu je tickets voor onze RALLY CAFE. Tickets voor iedereen beschikbaar! Opgelet, geen toegang tot het parcours met dit ticket. Deze moet je apart bijkopen (+25eur)

  • July 13th, 2022

AFTERWORK 18/08


Wij zijn terug voor een nieuwe knallende afterwork party op 18/08!

  • July 7th, 2019

5de Editie afterwork op vrijdag 13/9/19


Niemand minder dan YVES DERUYTER komt plaatjes draaien op de 5de editie van de afterwork party! Deze gaat door op 13/09. Tickets zijn nu beschikbaar!

Aarova Rallysprint
  • September 8th, 2018

Timing + plan Aarova Rallysprint


1ste ronde om 9u34 2de ronde om 11u32 3de ronde om 13u36 4de ronde om 15u34

Aarova Rallysprint
  • September 6th, 2018

Aarova rallysprint - de complete voorbeschouwing!


Komende zondag wordt de 4de Aarova Rallysprint gereden in Oudenaarde. De enige rallywedstrijd in Oost-Vlaanderen blijft na 4 jaar nog steeds bijzonder populair en kan opnieuw rekenen op een meer dan indrukwekkende deelnemerslijst. Afspraak zondag langs het parcours of op de servicezone aan De Bruwaan in Oudenaarde! In Oudenaarde mogen we ons opmaken voor een duel op BRC niveau. Belgisch kampioen Vincent Verschueren neemt het in de Skoda Fabia R5 opnieuw op tegen de winnaar van vorig jaar Kevin Abbring met de Ford Fiesta R5 van copiloot en thuisrijder Pieter Tsjoen. Naast Verschueren en Abbring komen nog 5 R5's, 2 WRC's en een handvol Porsches aan de start. In deze groep zien we vooral Fred Miclotte (DS3 WRC), Geoffrey Vanderschelden (Fiesta R5), Hans Weijs (BMW) en de Porsches van Gunther Monnens, Tim Van Parijs en Claudie Tanghe strijden voor de dichtste ereplaatsen. Maar het zal zeker ook drummen worden voor een plaats in de top 10, want Jean-Baptiste Broekaert (Fabia R5), Tuur Vanden Abeele (Fiesta R5), Jo Muylle (Fabia R5), Steven Vergalle (Fabia R5), Jeoffrey Lerminez (Subaru WRC), Marc Dueze (Porsche), Jochen Claerhout (Porsche), Chris Debyser (Porsche) en Jean-Louis De Rouck (Porsche) is er geen gebrek aan topwagens. Reken daarnaast nog eens op de snelste VAS piloten zoals de Lancer van Steve Bécaert of de snelle Historic Subaru Legacy van Paul Lietaer en je weet dat we een topeditie mogen verwachten. Bij die historics zien we als favorieten ook nog Andy Lefevere in de BMW van Peter Demeyere, de Escort van Thomas Vauterin, de Sierra van Dirk Vermeirsch en de Volvo van Bram Fonteyne. Het parcours blijft ongewijzigd tegen over de editie 2017. De deelnemers moeten 4 maal de proef van 8,61 kilometer afwerken. Er is een doortocht om 9u34, 11u32, 13u36 en om 15u34. Meer info www.aarovashortrally.com. Uiteraard volgen we komende zondag ook de Aarova Rallysprint via rallylovers.be.

Aarova Rallysprint
  • September 1st, 2018

Steven Vergalle opnieuw van de partij


Vorig jaar maakte Steven Vergalle zijn debuut met een Skoda Fabia R5 in de Aarova Rallysprint. Samen met mede organisator, Michel Van Welden reed hij foutloos de wedstrijd uit, met een brede smile op het gezicht. Nonkel Steven is weer van de partij, opnieuw met een Skoda Fabia R5!

Aarova Rallysprint
  • September 5th, 2018

Rallydream Oudenaarde droomt van BK


Een heel mooi artikel van de bezielers van Rallydream! Reeds de 4de editie gaat nu zondag door in Oudenaarde. Zij hopen stiekem om ooit het BK naar Oudenaarde te halen.

Tickets
  • September 1st, 2018

Tickets After Work Party bijna de deur uit!


Wees er nog snel bij! Bestel nu jullie tickets hier: https://afterwork-rally-dream.eventsquare.co of via www.rallydream.be!!! Mark With a K & MC Chucky, DJ Daddy Cool en DJ Koen verwachten jullie op vrijdag 07 september!

Aarova Rallysprint
  • August 14th, 2018

Porsche festival op Aarova Rallysprint!


De Aarova Rallysprint pakt dit jaar uit met een waar Porsche Festival: Marc Duez neemt het op tegen Claudie Tanghe, Jochen Claerhout, Jean-Louis De Rouck, Chris Debyser en... natuurlijk local Hero Tim Van Parijs. Afspraak op 9 september in Oudenaarde!

Contact

Pruimelstraat 3,
9700 Oudenaarde

Een organisatie van

Sinds 1988 een gevestigde waarde in de streek, met focus op totaalrenovaties. Bloeiende resultaten met vakkundig personeel.
ACT is gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit en bedrijfsadvies. Ons kantoor staat garant voor expertise in combinatie met een professionele en persoonlijke aanpak op maat van de klant.
Onze koks werken iedere dag met passie aan hun gerechten. Op hoog niveau zorgen zij ervoor dat uw dagdagelijks gerecht of uw feestmenu een culinaire verwennerij wordt.